Stilska osvežitev: Odločitev za industrijski videz

Napisal/a: Valentina Vovk, 13. June, 2016

Par nam je poslal fotografije svoje dnevne sobe, ki jo bolj malo uporabljata, zato si želita predlog za ureditev. Njun življenjski slog je ležeren in sproščen. Sta velika gurmana, rada hodita v hribe in gore, njuna strast pa so potovanja, predvsem obožujeta Ameriko. Živita skupaj z dvema mačkama, v bližnji prihodnosti pa načrtujeta tudi naraščaj.

Ker je dnevna soba dovolj velika, je zofa lahko v središču prostora, tako bodo stene proste in bo vse delovalo bolj zračno. Televizijo bi prestavili na opečnato steno nasproti kavča, pod njo pa predlagamo tv-omarico v industrijskem videzu. Udoben baročno oblazinjen stol bi preoblekli v svetlejšo tkanino in ga skupaj z obstoječo stransko mizico postavili ob okno. Na drugem delu stene ob oknu so lahko razstavljene njune najljubše fotografije s potovanj, tam bi bil lahko tudi prostor za mačje drevo. Ob kavču predlagamo preprogo s tradicionalnim ameriškim vzorcem v toplih rjavih barvah, ki prevladujejo v prostoru. Sivo zofo bi popestrile zanimive blazine v toplih naravnih odtenkih. Za mačjeljubca seveda predlagamo takšni z mačjim potiskom.

Stilska osvežitev je bila narejena v sodelovanju z revijo Delo in dom in je bila objavljena v reviji ter na spletni strani. Več o njej si lahko preberete tukaj.

Objavljeno v: celovito, stilska osvežitev.

Morda tudi vi razmišljate o prenovi?

Bi radi prenovili stanovanje, na novo opremili otroško sobo ali uredili vrt, ampak ne veste kako?
Oglejte si naše pakete ali pa nas pokličite za nasvet na 059 713 620.

Kaj pa vi mislite?

blog comments powered by Disqus

Drugi zapisi …