Utrinki iz ozadja

>Utrinki iz ozadja

Tokrat smo se odločili, da vam pokažemo nekaj utrinkov iz ozadja fotografiranja in snemanja našega pred kratkim zaključenega projekta. Vas zanima kako nastanejo lepe fotografije interierjev? Koliko ljudi je vpletenih v sam proces dela in kako ta poteka? Ste se kdaj vprašali kaj je pravzaprav delo stilista?

Nekaj utrinkov iz ozadja snemanja. Na fotografijah so fantje iz ekipe TV Ambientov in Jure Judež krmar ekipe Celovito. Dodatki iz trgovine Formadoma in Velana.

Vsak naš projekt na koncu tudi dokumentiramo. Tisti, ki so nam še posebno všeč in za katere se lastniki strinjajo, da jih lahko fotografiramo ali snemamo, so potem predstavljeni tudi na našem blogu.

Ko je projekt zaključen si stilistka na podlagi fotografij ali ogleda stanovanja sestavi okviren seznam dodatkov, ki bodo poskrbeli za čim bolj pristno končno podobo. Potem se odpravi “po nakupih” h kateremu izmed naših partnerjev – Lesnina, trgovina Formadoma, Smile Concept store ali Velana – pri katerih si izposojamo dodatke za snemanja. Izbira je pestra in potrebno je narediti čim boljši izbor, ki bo interierju dodal še tisto zadnjo piko na i. Delo stilista je, da ustvari čim bolj sproščen ambient, saj ne želimo, da bi prostor na fotografijah deloval neosebno.

Tokrat smo dodatke izbirali v Velani in v trgovini Formadoma. Na fotografiji utrinki iz razstavnega salona Velana in zasluženo kofetkanje pred trgovino Formadoma.

Ko stilist zaključi z delom pride na vrsto fotograf oziroma prav v tem konkretnem primeru tudi snemalna ekipa. Tokrat smo interier namreč posneli tudi za priljubljeno oddajo TV Ambienti.

Nastale fotografije bomo pokazali v enem izmed naslednjih blogov, ko vam bomo predstavili zaključen projekt. Do takrat pa si lahko pogledate kratek video, ki je nastal med snemanjem >> TUKAJ.

By | 2017-12-27T14:41:11+00:00 julij 31st, 2017|fotografiranje, Projekti, snemanje, stajling, tvambienti|