Polna košara sveže zelenjave, na pultu deska, pribor in sveže začimbe, iz kozice pa se vijejo omamne vonjave. Okoli vsega se spretno vrti mojster kuhanja, ki pripravlja slastno pojedino. Morda se ne zdi, toda to ima veliko skupnega z nami … Strast, predanost, strokovnost in želja po pripravi kvalitetnih rešitev za vsakokrat popoln dom so nas skozi leta snovanja, opremljanja, neštetih ur za računalnikom in reševanja gradbenih zagat vodili k oblikovanju drugačnega procesa.

Lahko bi rekli, da je naš moto že od nekdaj, da se nalog lotevamo celovito. Celovito … To je krasno ime, ki zaobjame vse, kar vam želimo ponuditi. Tako kot v vas gori želja po novem domu, tako mi prekipevamo od idej in rešitev, ki vas bodo tja pripeljale.

Lahko bi rekli, da je naš moto že od nekdaj, da se nalog lotevamo celovito. Celovito … To je krasno ime, ki zaobjame vse, kar vam želimo ponuditi.

Projekt vaš popoln dom je za nas izziv, za katerega nam naša kreativna narava ne pusti, da bi nam ušel. Ker vemo, da je namen doma, da je domač najprej tistim, ki v njem živijo, ste za nas najpomembnejši vi – domačini. Med vami in nami je posebna vez in zaupanje, ki nam pomenita zelo veliko. Ko skupaj snujemo rešitve, vsaj za trenutek postanemo del vašega doma … V njem na nek način zaživimo tudi mi. To je za nas resnično čast, saj je dom sicer intima vsakega posameznika.

Naša skupna pot se lahko prične takoj, ko se v vas zaiskri želja po novem ali prenovljenem domu. Skupaj lahko poiščemo že košček zemlje, kjer bomo postavili vaš dom. Potem naše sodelovanje gradimo naprej …, snujemo ideje in vestno pripravimo rešitve, kako vaš dom postane realnost. Naše poslanstvo je, da vam pomagamo uresničiti sanje s kvalitetnimi in trajnostnimi rešitvami ter poudarkom na lokalnih virih. Tu pa se naše delo ne konča … Z vami smo prav do trenutka, ko skupaj prestopimo prag vašega novega doma. Prav ta zadnji del je za nas najpomembnejši – vodimo in bdimo nad gradnjo in investicijo, da vam prihranimo vaš dragoceni čas in denar za (sicer zelo zamotan in vsak dan tehnično zahtevnejši) proces gradnje doma.

Podeli in razveseli