Ste že kdaj gradili? Potem poznate naslednje dileme: naj zgradim leseno ali zidano hišo? Kakšno opeko naj izberem? Bodo okna lesena, aluminijasta ali plastična? Kakšen ogrevalni sistem naj izberem? Katero strešno kritino, omete, estrihe, izolacijo, fasado, talno oblogo, prezračevanje itd.?

Ja, gradnja vsekakor ni (več) preprosta. Minili so časi, ko si na trgu dobil samo en tip opeke, nekaj vrst ploščic … In praktično vsak je poznal nekoga, ki je že nekaj sezidal. Danes je na trgu poplava različnih materialov in sistemov in vsak prodajalec hvali svoje. Kako se odločiti? Brez poglobljenega raziskovanja in študiranja, primerjanja se ne boste uspeli pravilno odločiti. To pa vzame ogromno časa.

Minili so časi, ko si na trgu dobil samo en tip opeke, nekaj vrst ploščic … In praktično vsak je poznal nekoga, ki je že nekaj sezidal.

V naših dosedanjih projektih smo vedno znova prihajali do enakih težav. Ko se je gradnja začela, so investitorji, kljub temu da je bilo v projektu vse podrobno specificirano, naleteli na različna mnenja. Izvajalci, prodajalci, prijatelji, sosedi, starši – vsak je hotel pomagati s svojimi idejami. In ko so se, zmedeni od različnih mnenj, morali odločiti, so pogosto sprejeli napačno odločitev (ki jih je bolj ali manj drago stala), v kolikor se niso poprej posvetovali z nami.

Odločili smo se, da temu naredimo konec. Ugotovili smo, da je naša dolžnost in poslanstvo, da ljudem pomagamo pri gradnji ali prenovi. Da jim pomagamo v poplavi informacij in produktov poiskati za njih tisto pravo. Zato smo zasnovali celovito storitev – od ideje do izvedbe, ki vam bo prihranila ogromno časa, živcev in nenazadnje denarja. Bistvo našega pristopa je, da vam podrobno prisluhnemo ter tako spoznamo, kaj pravzaprav želite in potrebujete. Zelo je pomembno, kakšen je vaš ‘budžet’, koliko denarja imate na voljo. Nato s pravimi idejami poiščemo najboljšo rešitev ter jo skupaj z našimi preverjenimi izvajalci kakovostno izvedemo. Od ideje do izvedbe. Celovito.

Zato: če nameravate prenavljati ali graditi, nas pokličite in z veseljem vam bomo pomagali.

Podeli in razveseli