photo credit: Eisbäärchen

photo credit: Eisbäärchen

Obožujemo pomladna jutra, ko se zbudimo v jasen dan. Ko vdihnemo svež jutranji zrak, kar čutimo, kako nam polni pljuča in nas poživlja … Vse to seveda velja ob predpostavki, da smo dobro spali in da smo dan doma začeli nasmejano. 🙂 To namreč ni samoumevno, zato to zelo cenimo.

Pomlad je res krasna … Vse se prebuja (sliši se prav klišejsko 🙂 ), cvetijo prvi grmi in drevesa, počasi že vse brsti in z naravo se prebujamo tudi ljudje. Najbolj pridni že urejajo vrtove, v gozdovih so letos posebno pridni gozdarji, počasi pa se z zimskih počitnic vračajo tudi gradbinci. Tisti, ki so pozimi načrtovali, bodo že lahko pričeli z delom. Več pa je takšnih, ki jih pomlad opomni, da bi letos prenavljali, opremljali ali gradili. Slednji so za letos že res pozni … Stvari se res ne odvijajo tako hitro, kot si želi večina. Priprava projekta, pridobivanje dovoljenj … To je precej zamudno in država tudi tu ni (kako bi rekli) učinkovita.

No, za vse pa seveda tudi še ni prepozno. Če razmišljate, da bi v kratkem v vašem domu kaj postorili, vam moramo povedati, da smo polni pomladnega navdiha (seveda nam ga ne manjka vse leto). Samo toliko, da vas spomnimo, da kljub temu, da je pomlad že tu, še ni prepozno …

Podeli in razveseli