Čisto na kratko

Celovito.si = 1 čudovita prenova doma, 1 kontaktna oseba, 1 cena, 1 rok, 0 skrbi.
Znamo vas razumeti in vam pomagati, da natančno opišete, kako si predstavljate idealno bivanje. Nato vam ustvarimo dom, kjer to lahko doživite – s pravo razporeditvijo prostorov, pravimi materiali, pravo osvetlitvijo in pravo opremo.

Ekipa, ki bi je bila vesela vsaka tašča

Smo ravno dovolj mladi, da imamo še ogromno svežih idej, in ravno dovolj stari, da imamo že dovolj dragocenih izkušenj.

Jure
Jure
Kdo: Večni idealist, ki pa je osredotočen in zavzet tako za stranke, detajle, izvedbo, kot za dobre rešitve. Zagovornik enakosti odločanja in odkritosti, tako znotraj kot izven podjetja. Je izjemno natančen in tisti, ki bdi nad vsemi našimi projekti. Z njim boste imeli največ opravka.
Moto: Ne delamo tega zato, ker je enostavno, temveč zato, ker nam je izziv!
V veselje mi je: Branje knjig, učenje novih stvari, jadranje na deski, smučanje, odbojka, tenis, kolesarjenje, razvajanje mojih treh deklet …
Ajda
Ajda
Kdo: Že od majhnega najraje “premetava” tlorise in išče inovativne rešitve za prostorske stiske. Tetris, puzzli, zlaganje v škatlice – vse mora biti popolno. Njena prednost je izjemna prostorska predstava, zato zna za vsak, na videz še tako nemogoč tloris, poiskati optimalno rešitev. Če ima čas, pa poskrbi celo za kulinarična razvajanja v naši ekipi.
Moto: Vse se da, če se hoče.
V veselje mi je: Crkljanje s svojimi dragimi, učenje ob mojih dekletih, šivanje, peka kruha, vse vrste gibanja, ustvarjalno preživljanje prostega časa …
Peter
Peter
Kdo: Če bi mu statik dovolil, bi vam podrl vse stene. Je zagovornik odprtih, svetlih prostorv in povezovanja med njimi. Ne morete podreti vseh sten? Nič hudega. Že ima v mislih drugo rešitev. Kar naenkrat se v njegovih rokah znajdeta svinčnik in listek papirja in pred vašimi očmi že nastaja nekaj novega.
Moto: Vsak naj dela to kar zna. Kuhar naj kuha, pisatelj naj piše. Električar naj se ukvarja z elektriko, arhitektu pa pustite, da oblikuje. Niste arhitekt? Točno. O tem govorim.
V veselje mi je: Sanjarjenje o Maldivih.
Matic
Matic
Kdo: Prijazen, vesel in vedno nasmejan. Srečate ga lahko na koncertih in v galerijah, ali pa na Triglavu in Šmarni gori. Ne bodite presenečeni, če se na obisk pripelje v starem Trabantu. Ko ne brca pri Tae-kwon-do-ju ali igra košarke, se sprošča s sprehodi in jogo.
Moto: Ne išči pravega odgovora, išči pravo vprašanje!
V veselje mi je: Uživanje v drobnih trenutkih življenja. Biti optimist in imeti veter v laseh.
Uroš
Uroš
Kdo: Mehka duša v trdnem arhitekturnem kalupu. Hitro ti priraste k srcu in potem se samo še smeješ.
Moto: Življenje zajemi z veliko žlico.
V veselje mi je: Kosilo s prijatelji v dobri, stari restavraciji, sprehodi v naravi s fotoaparatom, prebiranje knjig v družbi svojega mačka.
Prostor zate?
Prostor zate?
Kdo: Skrben, natančen in zanesljiv, vedno željan/a novega znanja.
Moto:
V veselje mi je: Za ljudi ustvarjati čudovite prostore.
Pošlji sporočilo