Stanovanje nas omejuje

Za razliko od hiše, kjer lahko marsikaj spremenimo, stanovanju ne moremo narediti prizidka. Tudi oken ne moremo prestavljati. In vendar so nekatera stanovanja mojstrovine praktične izrabe prostora, skladne lepote in občutka sproščenega miru. Kaj je skrivnost občutka domačnosti, ki ga tudi v lepih stanovanjih tako redko doživimo? Zakaj so nekatera stanovanja vzori skladnosti, druga pa kaos z vseh vetrov zbranih predmetov? Zakaj bi v nekaterih prostorih ostali cel dan, v drugih pa najraje zbežali ven?

Stanovanja v revijah niso vedno sanjska

Dober fotograf bo za tistih nekaj čudovitih posnetkov vedno našel ugoden kot in svetlobo, da pričara pravi občutek.

A pravo stanovanje, v katerem bomo živeli ves dan desetletja dolgo, mora v resnici, ne le na videz, vzbujati občutek doma. Naj bo razlog za prenovo prihod ali odhod družinskih članov, dotrajanost ali neustreznost materialov, sprememba ali pa upoštevanje davno neuresničenih želja – to ni projekt za kratek razmislek ob jedilni mizi. Potrebujemo strokovnjake, ki imajo prefinjen občutek za naše želje, obvladajo arhitekturno zasnovo in znajo načrtovano tudi brezhibno izvesti.

V čem smo Celovito drugačni?

Prenova stanovanja je bila do zdaj ena najbolj stresnih izkušenj v življenju. V Celovito smo temu naredili konec.
  • Prisluhnemo vašim željam

  • Svetujemo rešitve, prilagojene vam

  • Načrtujemo prenovo po vaši meri

  • Prevzemamo celotno izvedbo del, stik imate le z eno osebo

  • Optimalno načrtujemo izvedbo del

  • Vodimo in koordiniramo potek del

  • Ne vsiljujemo nesprejemljivih rešitev

  • Ne rišemo neizvedljivih idej

  • Ne prepustimo vas v milost in nemilost izvajalcev

Tu smo zato, da iz vaše prenove odstranimo ves stres. Vse naše dejavnosti so najprej namenjene temu, da vas bolje razumemo in dom prilagodimo vašemu načinu bivanja. Nato pa temu, da organiziramo, vodimo in nadzorujemo vso izvedbo za najmanj denarja in v najkrajšem času, ne da bi vi morali kar koli početi. Samo na ta način postane prenova doma navdihujoča in ne travmatična izkušnja.

Kako začeti?

Tu so trije preprosti koraki do začetka vaše prenove.

1.

Preverite,
kako se ujemamo.

Najlepše stvari nastanejo, ko cenimo enake vrednote in iste šale. Takrat je pot veliko lažja in končni cilj lepši.

2.

Izpolnite obrazec
za povpraševanje.

Obrazec vas bo vodil skozi vprašanja. Vpišite vaše podatke, obseg del, ki ga načrtujete in predvsem vaše želje, da vam bomo znali pomagati.

3.

Poklicali vas bomo
in se dogovorili za srečanje.

Na srečanju vam bomo svetovali, po srečanju pa pripravili ponudbo. Trenutno projekte izvajamo večinoma v Ljubljani in okolici.