Mnenja

Ekipo Celovito lahko samo pohvalim in priporočim!

Ekipo Celovito lahko samo pohvalim in priporocim. Tako arhitekta Matica Pantarja kot izvedbo. Odlicna tlorisna resitev, upostevanje vseh nasih želja (ni jih bilo malo), odzivnost, prijaznost, prilagodljivost, vse izvedeno po planu in v roku. Na naši strani je bilo samo pregledovanje in komentiranje načrtov, za vse ostalo je poskrbela ekipa Celovito, kar je izjemna dodana vrednost. Hvala vsem!

Urška Kocjančič, Ljubljana
Predvsem nam je zelo veliko pomenilo, da smo se uspeli vseliti v roku!

Stanovanje z vso načrtovano opremo nam zelo lepo služi in smo zelo zadovoljni. Predvsem nam je zelo veliko pomenilo, da smo se uspeli vseliti v roku, že na začetku projekta pa smo bili v časovni stiski. Najlepši prostor, v katerem dnevno neizmerno uživamo, pa je prav gotovo bivalni del – jedilnica in dnevna soba s kaminom. Celoten ambient skupaj s kaminom, sivim ozadjem, in kontrasti v dnevni sobi je fantastičen in zelo prijeten.

Damjan Glad, Ljubljana
Sodelovanje je bilo prijetno in učinkovito
Sodelovanje z ekipo Celovito je bilo prijetno in učinkovito, projekt pa izveden po dogovorih ter načrtih.
Anže Štular, Ljubljana
S končnim rezultatom sem zelo zadovoljna!

Najprej! S končnim rezultatom sem zelo zadovoljna.:) Zame je bila odločitev za prenovo zelo pomembna in v fazi načrtovanja in ob predstavitvi možnosti, je bilo to odločitev lažje sprejeti. Trajanje načrtovanja, usklajevanja in priprave predračuna je bilo malo podaljšano, kar pa je bilo dobro, ker so se zato kakšne zadeve bolje premislile. Mogoče v tej fazi ni bilo vse do pike dorečeno in sem zato pričakovala več interakcije/dogovora, ko naj bi bila izvedba že na vrsti.

Barbara Kolenko, Kamnik
Vedno se bili na voljo za moje želje!

Presenetilo me je, da ste bili vedno na voljo za moje želje, se mojim željam prilagajal, iskal rešitve in mi tudi svetovali. Prednost vaša je ta, da imate verjetno velik nabor izvajalcev, to je sigurno dobro in všeč mi je bilo, da ko je en zaključil, je kmalu prišel drugi. Tudi imeli ste posluh zame, čeprav sem od vas pričakovala več predlogov, glede na znanje in izkušnje, ki jih imate.

Petra Poljanšek, Mengeš
Realizacija projekta “na ključ” v dogovorjenem času, kvaliteti in obsegu.

Ekipa Celovito se je držala dogovora. Do konca so se držali reka “what we promiss, we deliver”. Vsak dogovor drži. Pozornost in skrb za najbolj drobne detajle. Minimalen vložek lastnega časa. Profesionalen pristop, takrat ko prevzamete projekt, stranka pozabi na njega (stranka se vključuje samo po potrebi). Realiziran projekt je popolnoma enak dokumentu, ki je narejen v predprojektni fazi.

Svjetlana Kalaba, Kranj
Lepo sva se počutila na srečanjih z vami

Najprej sva naletela na vase primere projektov, nato sva se sele odlocila za prenovo. Nisva izbirala med vecimi arhitekti/podjetji. Bistveno nama je bilo, da nama je blizu vaš stil in da imate v ponudbi tudi izvedbo. Lepo sva se počutila na srečanjih z vami, tako doma kot v vaših prostorih. In skupaj z vsemi sodelujočimi se nama je vtisnil prijeten občutek domačnosti. Presenetil naju je zelo detajlno izdelan časovni plan in predračun, ki ni bistveno odstopal od končnega računa (natančno definirane postavke, kaj točno zahteva posamezen obseg dela, ni bilo pavšalnih ocen stroškov čez palec), tako da sva lahko sproti vedela kaj to pomeni za najin načrtovan proračun in se odločala, kje se nama zdi vredno zmanjšati stroške in kje plačati več, da sva na koncu lahko zadovoljna.

Staša in Črt Lenarcic, Ljubljana
Imeli ste potrpljenje in posluh za najine mnoge spremembe!

Pred pričetkom nas je skrbelo, da se ne bi ujeli v stilu in predstavah za prenovo. Zato smo še posebej zadovoljni s pripravljenostjo, ki ste jo pokazali za poslušanje najinih želja po (mnogih) spremembah tekom priprave načrtov. Namesto 3 sva dobila kar 4 predloge tlorisov.

Družina Bartol Druks, Celje
Korekten odnos.

Z rezultatom kot celoto sem zelo zadovoljen. Prav tako z nasveti, ki niso bili del pogodbe (npr. priporočila in pomoč pri nakupu gospodinjske opreme). Vpeljava tretje osebe-strokovnjaka v proces opremljanja je odličen tudi za partnerski odnos, saj se lahko določitev kompromisov pri različnih okusih prevali na tretjo osebo-arhitekta. 😉

Nikola Vukašinović, Ljubljana
Po najini izkušnji ste vredni zaupanja!

Najti izvajalca, ki bo vreden zaupanja. Nepoznavanje poteka dela. Najina odločitev za vaše podjetje je temeljila na vaši predstavitvi na internetu in oddaji Ambienti, saj videti prenovo v “živo” je popolnoma drugače kot pred- stavitev s slikami. Glede na to, da se je v najinem stanovanju prenavljalo vse od A-Ž in najinega nepoznavanja te problematike, je bil to edini način, da se stanovanje prenovi. Prednosti so v tem, da se glede vsega dogovarjaš z eno ali dvema osebama, ki usklajujeta dela, nimaš opravka z mojstri, upravnikom . . .

Anton Marinka Nadvešnik, Ljubljana
Vse je potekalo gladko, brezskrbno

Ste zelo profesionalni, znali ste se nama tudi vedno približati. Nič vam ni težko. Kar obljubite, naredite. Bila sva nadvse zadovoljna in vesela, da sva vas spoznala.

Marjetka Korpar, Maribor
Iz vseh različnih zamisli, okusov znate na koncu sestaviti celostno zgodbo
Pred prenovo me je skrbelo ali bo vse potekalo lažje in z manj “izgubljene” energije, kot če bi se celotnega projekta lotila sama. Posebej bi izpostavila, da znate iz vseh različnih zamisli, okusov na koncu sestaviti celostno zgodbo, ki si jo stranka morda niti ne zna zamisliti. Kljub nekaj tedenski zamudi, je bil projekt vseeno zelo hitro izveden (kar zagotovo ne bi bil, če bi sama usklajevala dela različnih mojstrov).
Živa Dvoršak, Ljubljana
Jasna predstavitev vseh stroškov, upoštevanje želja

Prijetno me je presenetila pripravljenost in posluh za rešitev mojega primera in jasna predstavitev vseh stroškov, upoštevanje želja. Priporočili bi vas ker ste korektni, imate ideje in vredni zaupanja.

Magda Bačovnik Zimic, Velenje
Se veselimo še kakšnega sodelovanja v prihodnje!

Vesela sva bila deležna izbire pohištva, ki nama je ze v ožjem izboru ustrezalo, brez neskončnih obiskov prodajalnic in večurnega brskanja po spletu. Vizualizacija nase hiške nas pa je vsakič zelo razveselila. Posebej bi izpostavila odlično slalomiranje med zelo različnimi pogledi in željami mene in mojega dragega.

Marjana Udovič, Dol pri Ljubljani
Dobre ideje, natančnost, odzivnost, pošten odnos

Posebej smo bili zadovoljni z odlično prepoznavo želja in njihovo nadgradnjo, korektnim odnosom in prijaznostjo. Izvedba del je bila tekoča. Sodelovanje z vami je bilo nenaporno in upava, da tudi za vas. 🙂

Štefan Prosen, Borovnica
Priporočam brez zadržkov!

Bila sem v situaciji, ko se je bilo potrebno preseliti v zelo kratkem roku. Časovni okvir, ki je obsegal prevzem nepremičnine, adaptacijska dela in samo preselitev je bil res! zelo kratek. Ker so se pri Celovito omenjenega dejstva zavedali, so bili vsi koraki skrbno in natančno načrtovani, tako da je bila sama izvedba »noro dobro« tekoča! Vsak korak, vsaka ura je bila planirana in delo je bilo opravljeno tipi-topi. Upoštevane so bile moje želje, v določenih segmentih so me ravno prav nežno »premaknili« v smeri rešitev,m za katere šele sedaj vidim, kako zelo fajn so. Osebno mi je bilo tudi zelo pomembno, da so bili njihovi podizvajalci maksimalno profesionalni in spoštljivi do našega novega doma! Največ pri tem sodelovanju mi je pomenila njihova zanesljivost- sama sem namreč vedno v stiski s časom, in že sama misel, da bi morala po trgovina zbirati ponudbe, me navdaja s paranojo in tesnobnostjo. Ekipa Celovito je skratka poskrbela za vse in ne predsatvljam si, kako bi tako velik zalogaj kot je adaptacija novega doma, izpeljala brez njih! Priporočam brez zadržkov!

Darja Šulc Tratar, Grosuplje
Prijaznost, ažurnost, zanesljivost, posluh za želje

Prijaznost, ažurnost, zanesljivost, posluh za želje. Priporočili bi vas vedno in vselej, ker smo bili izredno zadovoljni s tistim kar ste naredili iz stanovanja v okviru dogovorjene cene. Če bomo še kdaj potrebovali pomoč pri opremljanju stanovanja, se bomo vedno obrnili la na vas, drugih nočemo.

Primož Olip, Jesenice
Z izbiro ekipe Celovito dejansko prihraniš

Ljudem, ki se bojijo arhitektov, rečem to, da z izbiro ekipe Celovito dejansko prihraniš. Zakaj? Ker res delete dobro in vam človek lahko zaupa. To tudi pomeni, da sam ne zapravljam časa s hojo po trgovinah, težje me doleti skušnjava, da bi se napotil npr. v Lesnino po jedilno mizo za 500 € in na koncu bi obupan prišel domov z neko rešitvijo za 1500 €, ker bi ugotovil, da pod 500 ni nič pametnega. In na koncu – kar je najpomembnejše – vem, da je prostor moj dom. Hvala!

Družina Knavs, Cerknica
Poslušajo želje naročnikov

Super sodelovanje, poslušajo želje naročnikov in skladno s tem pripravijo predloge. So tudi zelo odzivni. Priporočam.

Luka Omejc, Lesce