Poskrbimo zase.

Če smo se vse življenje odrekali zaradi drugih, je zdaj čas za nas. Družina je morda postala večja – ali pa manjša. Morda je puberteta spremenila potrebe otrok, ali pa je druga puberteta spremenila nas. Lahko je razlog dotrajanost oken in vrat, tlakov ali instalacij. Preprosto – dovolj imamo življenja v domu, ki nikoli ni bil po naših željah. Čas je, da uresničimo svoje davne sanje.

Kako preprečiti, da bi sanje postale skrbi?

Tudi če smo vešči domačih del, je prenova hiše zalogaj, ki celo flegmatikom natrga živce. Kako se prenove sploh lotiti?

Zasnova novih prostorov, prenova inštalacij in tlakov, zamenjava strehe, oken in vrat, energetska sanacija, izbira pohištva, barv in obdelave sten, obnova fasade in druge dejavnosti skrivajo v sebi cel kup podrobnosti, na katere niti pomislili niste. Vemo, kako zahtevna je prenova celotne hiše, saj se z njimi ukvarjamo vsak dan. Da bo vaša hiša ponovno zaživela in da bo v njej lep, topel in udoben dom po vaši meri, se je treba projekta lotiti nadvse organizirano in z zanesljivo ekipo. V nasprotnem primeru bo to eden največjih virov stresa in finančne luknje v našem življenju.

V čem smo Celovito drugačni?

Prenova stanovanja je bila do zdaj ena najbolj stresnih izkušenj v življenju. V Celovito smo temu naredili konec.
  • Prisluhnemo vašim željam

  • Svetujemo rešitve, prilagojene vam

  • Načrtujemo prenovo po vaši meri

  • Prevzemamo celotno izvedbo del, stik imate le z eno osebo

  • Optimalno načrtujemo izvedbo del

  • Vodimo in koordiniramo potek del

  • Ne vsiljujemo nesprejemljivih rešitev

  • Ne rišemo neizvedljivih idej

  • Ne prepustimo vas v milost in nemilost izvajalcev

Tu smo zato, da iz vaše prenove odstranimo ves stres. Vse naše dejavnosti so najprej namenjene temu, da vas bolje razumemo in dom prilagodimo vašemu načinu bivanja. Nato pa temu, da organiziramo, vodimo in nadzorujemo vso izvedbo za najmanj denarja in v najkrajšem času, ne da bi vi morali kar koli početi. Samo na ta način postane prenova doma navdihujoča in ne travmatična izkušnja.

Kako začeti?

Tu so trije preprosti koraki do začetka vaše prenove.

1.

Preverite,
kako se ujemamo.

Najlepše stvari nastanejo, ko cenimo enake vrednote in iste šale. Takrat je pot veliko lažja in končni cilj lepši.

2.

Izpolnite obrazec
za povpraševanje.

Obrazec vas bo vodil skozi vprašanja. Vpišite vaše podatke, obseg del, ki ga načrtujete in predvsem vaše želje, da vam bomo znali pomagati.

3.

Poklicali vas bomo
in se dogovorili za srečanje.

Na srečanju vam bomo svetovali, po srečanju pa pripravili ponudbo. Trenutno projekte izvajamo večinoma v Ljubljani in okolici.