Pomlad se veselo bliža in verjetno tudi vi že po malem razmišljate o tem, kako bi osvežili svoj dom. Vonj po domačem pecivu, vonj dišečih svečk in poležavanja s knjigo na kavču so nedvomno radosti dolgih zimskih noči.

Vendar nas spomladi, ko posije sonček, zamikajo spremembe. Želimo si svetlejših barv, postanemo bolj aktivni in kar naenkrat nas motijo umazana okna, ki zastirajo pot svetlobi. Ko pa sonce v vsej svoji veličini posveti v naše domove, opazimo tudi še marsikaj drugega. Recimo to, da bi bilo dobro prepleskati stene, zamenjati prevleke za blazine na kavču, dodati kakšno novo vazo, predalnik prestaviti na drugo mesto … Skratka zaželimo si čisto in osveženo domovanje.

Vir: Pinterest

Vir: Pinterest

Za vse tiste, ki ste preveč zaposleni, nimate posebnega veselja ali smisla za notranje opremljanje smo tukaj seveda mi. Že v prejšnji objavi smo vam predstavili našo novo, cenovno ugodnejšo storitev, e-svetovanje oziroma Stilsko osvežitev prostora. To je storitev, ki omogoča postopno urejanje celega doma, prostor za prostorom v ritmu, ki ga dopušča vaš proračun.

Za druge, ki vas urejanje veseli in že imate polno glavo idej, kako bi transformirali svoj dom, pa smo pripravili knjižico navetov. Pravzaprav vas opozarjamo na 10 najpogostejših napak, ki jih lahko “zagrešite” med opremljanjem.

Vir: Pinterest

Vir: Pinterest

Radi delimo, ker se zavedamo, da se dobro z dobrim vrne. Poleg tega pa se nam zdi zares velika škoda, če se čas in denar, ki ga vložite v urejanje svojega doma na koncu ne obrestuje. Zgrešeni nakupi so vedno najdražji nakupi, poleg tega pa se vam lahko zgodi, da izgubite voljo in obtičite nekje na sredi poti.

Da se to vam ne bo zgodilo, si dobro preberite našo knjižico 10 napak pri notranjem opremljanju. Dobite jo tukaj.

Podeli in razveseli