foto: celovito.si

foto: celovito.si

Večkrat se nam je že zgodilo, da smo dobili stranko, ki je kupila hišo ali stanovanje, bodisi novo ali staro, in smo se zgrozili, kako slabo so zasnovani prostori. Pogosto povsem nefunkcionalni, kaj šele primerni za dotične kupce.

Pogosto se izkaže, da je boljša naložba nakup starejše hiše ali stanovanja, ki ju temeljito prenovite po vaših merah, kot nakup slabe novogradnje.

Ko kupujete starejšo nepremičnino, to še niti ni tako velik problem, saj se marsikatero steno še lahko podre brez večjega stroška in prestavi inštalacije. Kadar pa je stanovanje ali hiša nova, se je veliko težje odločiti za tako radikalne posege, kot so podiranje sten. Še posebej, kadar so v objektu tlaki in stene že finalno obdelani. Marsikdo se tudi odloči za nakup že zgrajene hiše, ker se preprosto ne želi ukvarjati s tegobami gradnje.

Pogosto se izkaže, da je boljša naložba nakup starejše hiše ali stanovanja kot nakup slabe novejše gradnje. Staro stanovanjestanovanje ali hišo lahko temeljito prenovite po vaših merah (in budgetu!), tako energetsko kot funkcionalno in si s tem uredite dom, kot si ga želite.  Seveda pa je to proces, kjer je priporočljivo imeti strokovno pomoč (zato pa smo tu mi!).

Ah, ko bi se le prej posvetovali z nami …

Podeli in razveseli